Huidtherapeute

Schoonheidssalon Carolien werkt samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale werkt uitsluitend met hbo geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

De behandeling

Voor de behandeling van huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals EMatrix technologie en het Elos systeem.

E-Matrix

De EMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika.
Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de EMatrix?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de EMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met EMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?

De EMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De EMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Ook het Elos systeem van Cosmetique Totale helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

 

ELOS lasertechnologie

Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen, doordat Elos gebruik maakt twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij Schoonheidssalon Carolien een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met één van de huidtherapeutes van Cosmetique Totale. Zij kunnen u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Ook kunt u voor het maken van een afspraak bellen met Cosmetique Totale: 0172-782419.
Meer info op www.cosmetique-totale.nl

DEFINITIEF ONTHAREN | VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Wat veel mensen niet weten is dat definitief ontharen door hun zorgverzekeraar wordt vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de ontharingsbehandelingen in het gelaat. Bang voor uw eigen risico hoeft u niet te zijn. Het laser ontharen gaat namelijk niet ten koste van uw eigen risico.

Om definitief ontharen vergoed te krijgen is het van belang dat de behandelingen worden uitgevoerd door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut die direct toegankelijk is zoals bij de huidtherapeuten van Cosmetique Totale die bij ons de laserbehandelingen uitvoeren. U heeft bij ons daarom ook geen verwijsbrief meer nodig.

Heeft u last van overbeharing en wilt u vóór volgende zomer verlost zijn van uw ongewenste haargroei? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale bij ons in de salon via 0172-782419.